Γιατί δεν βιάζεται ο Ολυμπιακός για Χασάν και Γκασπάρ

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν τόσο τον Χασάν, όσο και τον Γκασπάρ, αλλά δεν βιάζεται να το κάνει άμεσα.

Γιατί δεν βιάζεται ο Ολυμπιακός για Χασάν και Γκασπάρ

Το ματς της Τούμπας είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό και εκεί πέφτει όλο το βάρος των Πειραιωτών. Υπάρχουν φυσικά και κάποια θέματα από το ρόστερ των "ερυθρόλευκων" τα οποία θέλουν να λύσουν, όμως, δεν πρόκειται να γίνει καμία βιαστική κίνηση.

Ένα θέμα είναι αυτό του Αχμέντ Χασάν. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή στην προσπάθεια που θα κάνει για να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Τον Αιγύπτιο επιθετικό φυσικά και τον θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς και έχει εισηγηθεί την παραμονή του στο ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή το σίγουρο για τον Χασάν είναι πως θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, επομένως μέχρι τον Αύγουστο ο παίκτης θα ανήκει στον Ολυμπιακό και θα έχει περιθώριο η ομάδα του Πειραιά να δει τι θα κάνει.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Μπρούνο Γκασπάρ για τον οποίο υπάρχει οψιόν αγοράς στο 1 εκατ. ευρώ και με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να μην έχει καμία διάθεση να ρίξει αυτό το ποσό. Και ο δανεισμός του δεξιού μπακ παρατάθηκε μέχρι τον Αύγουστο κάτι που σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν κανέναν λόγο να αγχώνονται για το τι θα κάνουν με τον Γκασπάρ.

Επομένως και ο Χασάν και ο Γκασπάρ μένουν στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά το σημαντικότερο είναι πως δίνουν στην ομάδα του Πειραιά το περιθώριο να μην πιεστεί να τελειώσει αυτά τα θέματα άμεσα. Έχει χρόνο μπροστά του ο Ολυμπιακός για να δει τι θα κάνει με αυτές τις δύο υποθέσεις.