Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Αραούχο

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, εκ των οποίων και ο Σέρχιο Αραούχο, επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό και αύριο (3/6) θα γυμναστούν στο ΟΑΚΑ ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Αραούχο

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενόψει της επανέναρξης της σεζόν στην Super League 1.

Οι ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" είχαν πάρει διήμερο ρεπό από τον προπονητή τους, Μάσιμο Καρέρα, και σήμερα βρέθηκαν κανονικά στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας των πλέι οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μαζί τους ήταν και ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός ξεπέρασε τη θλάση στον τετρακέφαλο που υπέστη στα μέσα Μαΐου και ξεκίνησε πρόγραμμα στο γήπεδο, με μπάλα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Γιάννης - Φοίβος Μπότος άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Μεταξύ αυτών και ο Σέρχιο Αραούχο.

Αύριο η προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 20.30».

Η τελευταία φορά που οι ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" είχαν βρεθεί στο ΟΑΚΑ ήταν στις αρχές του περασμένου Μάρτη, πριν την διακοπή της σεζόν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όταν είχαν κερδίσει τον Άρη με σκορ 2-1 για το Κύπελλο.

Το πρόγραμμα της αυριανής (3/6) προπόνησης θα περιλαμβάνει και διπλό, όπου προφανώς θα φανούν και αρκετά πράγματα για τις σκέψεις του Μάσιμο Καρέρα ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.