ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Φερέιρα για Ολυμπιακό

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα ενόψει του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (7/6, 19:30) στην Τούμπα για τα play off της Super League 1. Οι σκέψεις και το πρώτο πλάνο του Πορτογάλου για την ενδεκάδα

ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Φερέιρα για Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των play off της Super League 1 το απόγευμα τη προσεχούς Κυριακής (7/6, 19:30).

Η προετοιμασία της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, με τον Πορτογάλο τεχνικό πάντως να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην αμυντική γραμμή κατά κύριο λόγο.

Ο Φερέιρα δεν θα έχει δεδομένα στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Γιαννούλη και Ίνγκασον, όπως και τους τραυματίες Κρέσπο, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζαμπά. Θα κληθεί, επομένως, να ξεκινήσει σε δοκιμές για την ενδεκάδα με αυτά τα δεδομένα.

Οι σκέψεις και ένα πρώτο πλάνο του προπονητή του «δικεφάλου» θέλει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Βαρέλα και Μιχάι να πλαισιώνουν το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα. Ο Λέο Μάτος αναμένεται να βρεθεί στη θέση του δεξί μπακ. Κάτω από τα δοκάρια ο Πασχαλάκης φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Ζίφκοβιτς.

Στον άξονα του κέντρου οι επιλογές του Φερέιρα είναι συγκεκριμένες, με τους Μίσιτς και Μαουρίσιο να βρίσκουν θέση στο βασικό σχήμα. Στην επιθετική γραμμή οι Λημνιός και Μπίσεσβαρ έχουν το προβάδισμα για τα δύο άκρα.

Πέλκας και Ελ Καντουρί διεκδικούν ακόμα δύο θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Στην κορυφή της επίθεσης θα δοθεί μάχη ανάμεσα σε Άκπομ και Σβιντέρσκι.