Και τυπικά στην ΑΕΚ μέχρι το 2021 ο Καρέρα

Στο προπονητικό «τιμόνι» της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 παραμένει και τυπικά ο Μάσιμο Καρέρα, όπως άλλωστε είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος από τις 10 Μαρτίου.

Και τυπικά στην ΑΕΚ μέχρι το 2021 ο Καρέρα

Το τυπικό σκέλος της εδώ και καιρό προφορικής συμφωνίας που υπήρχε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Μάσιμο Καρέρα ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (1/6), με τον Ιταλό προπονητή να παραμένει και τυπικά στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Η προθεσμία που υπήρχε στο υπάρχον συμβόλαιο προκειμένου να «σπάσει» μονομερώς η ισχύουσα συμφωνία από την πλευρά του Ιταλού τεχνικού εξέπνευσε, συνεπώς ο Καρέρα συνεχίζει και τυπικά στο προπονητικό «τιμόνι» της ομάδας ως τον Ιούνιο του 2021.

Καρέρα: «Στην ΑΕΚ μέχρι το 2021» (vid)

Θυμίζουμε τις δηλώσεις του έμπειρου κόουτς μετά τη συνάντησή του με τους διοικούντες την ΑΕΚ -παρουσία των εκπροσώπων του- από τον περασμένο Μάρτιο:

«Οι μάνατζερ μου είχαν συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η πρόθεσή μας είναι να σεβαστούμε και να συνεχίσουμε το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Εγώ αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τα επόμενα παιχνίδια. Να τα πάμε καλά στα παιχνίδια που απομένουν και να φτάσουμε πιο ψηλά την ΑΕΚ. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».