Η απάντηση της ΑΕΚ στην επίθεση Γιαννακόπουλου

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθαρίζει τι ισχύει σχετικά με τη σύμβαση του ΟΑΚΑ. 

Η απάντηση της ΑΕΚ στην επίθεση Γιαννακόπουλου

Η ΑΕΚ υπέγραψε τη σύμβαση της με το ΟΑΚΑ η οποία θα έχει ισχύ δύο ετών προκειμένου η Ένωση να είναι «καλυμμένη» σε περίπτωση που καθυστερήσουν τα έργα στην Αγιά Σοφιά.

Η λογική λέει ότι δεν θα υπάρξουν απρόοπτα όσον αφορά την ολοκλήρωση του έργου και ότι στην μεθεπόμενη σεζόν (2019 - 2020) η Ένωση θα αγωνίζεται στη νέα της έδρα.

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, η σύμβαση υπεγράφη σήμερα (21/05) στην τελική της μορφή καθώς δεν υπήρχαν άλλα χρονικά περιθώρια. Ακόμα, αναφέρεται ότι οι όροι είναι περίπου ίδιοι με την προηγούμενη συμφωνία και πάντα στα πλαίσια που ορίζει ο αθλητικός νόμος.

Προς απάντηση στους ισχυρισμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η ΑΕΚ επισημαίνει ότι η υπογραφή της σύμβασης δεν έχει καμία σχέση με το Athens Alive και ότι οι υπογραφές έπεσαν σήμερα προκειμένου να μη χαθεί η προθεσμία. Ακόμα, αναφέρεται ότι η πράσινη ΚΑΕ πληρώνει περισσότερα χρήματα για τη χρήση του κλειστού, απ' ότι η ΑΕΚ για τη χρήση του ανοιχτού ΟΑΚΑ επειδή η χρήση που γίνεται στα δύο Στάδια από τα κλαμπ είναι εντελώς διαφορετική.

Η ΑΕΚ χρησιμοποιεί δύο φορές το μήνα το ΟΑΚΑ και πληρώνει η ίδια τα έξοδα για τη συντήρηση του χόρτου και των χώρων του ΟΑΚΑ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί το κλειστό γήπεδο σε καθημερινή βάση αφού η ομάδα των «πράσινων» προπονείται εκεί.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ