Ελεύθερος από την Μπρεστ ο Κουρτ, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Ο Γιοάν Κουρτ έμεινε ελεύθερος από την Μπρεστ, αφού απέρριψε την πρόταση που του είχε κάνει για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Ελεύθερος από την Μπρεστ ο Κουρτ, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Ο Γιοάν Κουρτ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και βρίσκονται στη μακρά λίστα με τους εξτρέμ. Για τον 30χρονο άσο έχει σχηματιστεί καλή άποψη στο μεγάλο λιμάνι και σήμερα σημειώθηκαν εξελίξεις, οι οποίες είναι θετικές για τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα ο Κουρτ απέρριψε την πρόταση που του είχε κάνει η Μπρεστ για να ανανεώσει το συμβόλαιο, το οποίο έληγε στο τέλος Ιουνίου. Ο ποδοσφαιριστής έτσι μένει ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της αρεσκείας του.

Ο Κουρτ σε δηλώσεις του για το θέμα του συμβολαίου του τόνισε: «Ήμουν καλά εδώ. Ήθελα να συνεχίσω, όμως ο Γκρεγκ Λορενζί δεν ήθελε να περιμένει. Μου είπε ότι ήθελε την απάντησή μου μέσα σε 24 ώρες. Του είπα ότι είμαι 30 ετών, ότι έχω οικογένεια και ότι δεν μπορούσα να δώσω οριστική απάντηση μέσα σε 24 ώρες. Ήθελα να σκεφτώ το Σαββατοκύριακο και να δώσω την απάντησή μου τη Δευτέρα. Δεν το δέχθηκε και κάπου εκεί κατάλαβα ότι δεν υπολόγιζε στ' αλήθεια σε μένα», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπρεστ, Γκρεγκ Λορενζί, από την πλευρά του συμπλήρωσε για το θέμα: «Έμαθα ότι λέει σε διάφορες ομάδες με τις οποίες μιλάει ότι αν του δώσουν τα ίδια χρήματα με την Μπρεστ, τότε θα πάει σε εκείνες. Ο Γιοάν μάλλον δεν γνώριζε ότι είχα αυτές τις πληροφορίες και γι' αυτό του έδωσα 24 ώρες για την οριστική του απάντηση. Από τη στιγμή που μας έλεγε ότι η Μπρεστ ήταν η προτεραιότητά του και του κάναμε μία καλή πρόταση, τότε θα περίμενε κανείς να τη δεχθεί άμεσα».