Σύνθημα του Βαλμπουενά ενόψει Τούμπας (pic)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και δείχνει έτοιμος για τη μεγάλη μάχη.

Σύνθημα του Βαλμπουενά ενόψει Τούμπας (pic)

Μετράμε αντίστροφα πλέον για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και στον Πειραιά ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ματς με που θα ανοίξει την αυλαία των πλέι οφ.

Η διαφορά μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν το διπλό και να τελειώσουν μια και καλή την υπόθεση «τίτλος».

Στην τελευταία του επίσκεψη στην Τούμπα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε πολύ νωρίς με 0-2, αλλά ηττήθηκε με 3-2, σε εκείνο το ματς του Κυπέλλου. Τώρα περιμένει πώς και πώς να πάει στην Τούμπα και να δώσει απαντήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν πάθος και περιμένουν την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και αυτό φαίνεται από το tweet του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο σπουδαίος Γάλλος βγήκε μπροστά σε αυτή την κρίσιμη στιγμή και έδωσε το σύνθημα. «Το σόου επιστρέφει. Ποιος είναι έτοιμος;» έγραψε ο Γάλλος και συνόδευσε το σχόλιό του με φωτογραφία του από το γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε το tweet του Βαλμπουενά: