Παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός για Ονιεκούρου, αλλά θέλει υπομονή

Η Γαλατασαράι έκανε πίσω από το θέμα του Χένρι Ονιεκούρου και ο Ολυμπιακός έχει μείνει μόνος του στο παιχνίδι της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή.

Παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός για Ονιεκούρου, αλλά θέλει υπομονή

Πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού είναι και ο Χένρι Ονιεκούρου, ο εξτρέμ που ανήκει στη Μονακό και έπαιξε δανεικός στη Γαλατασαράι. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ομάδα του Πειραιά και αυτή τη στιγμή εξετάζεται πιο σοβαρά από κάθε άλλη περίπτωση.

Τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν σε αυτή την υπόθεση, αλλά στον Ολυμπιακό παρακολουθούν χωρίς καμία πίεση και άγχος τις εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Ο Ονιεκούρου είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, όμως, χρειάζεται υπομονή στους χειρισμούς που θα γίνουν στο συγκεκριμένο θέμα.

Είναι δεδομένο πως ο Νιγηριανός την καλύτερη σεζόν της καριέρας του την έκανε με τη φανέλα της Γαλατά και υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ. Οι Τούρκοι ήθελαν πολύ να τον κρατήσουν και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα έγραφαν ότι αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού.

Τώρα, όμως, όχι απλά δεν αρνήθηκε την πρόταση των Πειραιωτών, αλλά η Γαλατά είναι αυτή που έχει κάνει πίσω από την υπόθεση. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι τουρκικές ιστοσελίδες η Γαλατασαράι ασχολείται ήδη με τον αντικαταστάτη του Χένρι Ονιεκούρου και φαίνεται να τον έχει βρει στο πρόσωπο του Ράιαν Φράσερ.

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι είναι δύσκολη η υπόθεση του Ονιεκούρου, διότι η Μονακό φαίνεται διατεθειμένη να τον κρατήσει ή να τον πουλήσει. Από την άλλη, όμως ευελπιστούν πως κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις την κατάλληλη στιγμή θα καταφέρουν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή. Είναι μία υπόθεση που θέλει υπομονή και λεπτούς χειρισμούς για να μπορέσει να έχει αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό.