«Τα βρίσκει με την Μπενφίκα ο Ολυμπιακός για δανεισμό του Ζότα»

Νέο ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις επαφές με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Ζότα με δανεισμό.

«Τα βρίσκει με την Μπενφίκα ο Ολυμπιακός για δανεισμό του Ζότα»

Το καλύτερο για τα άκρα του αναζητεί ο Ολυμπιακός και ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη μεγάλη του λίστα είναι ο Ζότα της Μπενφίκα. Όπως έχει γράψει το «ΦΩΣ», ο 21χρονος άσος έχει προταθεί στους Πειραιώτες και εκείνοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία θέλει τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τον παίκτη όσο και με την Μπενφίκα. Ο Ζότα, που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Λισαβόνας έως το 2024.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, ο Ολυμπιακός έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο αυτό που προκύπτει είναι πως οι «αετοί» τον δίνουν μόνο δανεικό και δεν συζητούν φυσικά το ενδεχόμενο πώλησής του.

Όπως γράφουν οι Πορτογάλοι, ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα για να πάρει τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού. Μάλιστα στις συζητήσεις που έχουν κάνει οι δύο πλευρές δεν έχει τεθεί το θέμα οψιόν αγοράς από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Ο Ζότα, που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης, είναι παίκτης που, όπως μεταδίδουν οι Πορτογάλοι, κοστίζει περισσότερο από 15 εκατομμύρια ευρώ. Για τον Ολυμπιακό μπορεί να θεωρείται ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά από την άλλη παραμένει μία πολύ δύσκολη περίπτωση.