Θυμήσου... καπετάν Τζόλε - Τα βίντεο του τεράστιου Τζόρτζεβιτς και το αντίο

Πέρασαν 11 χρόνια από τη στιγμή που ο μεγάλος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ανακοίνωσε πως σταματάει από την ενεργό δράση.

Θυμήσου... καπετάν Τζόλε - Τα βίντεο του τεράστιου Τζόρτζεβιτς και το αντίο

Τα χρόνια μπορεί να περνάνε, αλλά κάποιες στιγμές μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη! Όπως αυτή 11 χρόνια πριν, την 1η Ιουνίου του 2009, όταν ο μεγάλος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ανακοίνωσε ότι σταματάει από την ενεργό δράση, στα 37 του χρόνια, ύστερα από μία πλούσια καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις.

Ο «Τζόλε» γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1972 στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας. Αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ραντνίσκι Κραγκούγιεβατς, του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου και της Σπάρτακ Σουμπότιτσα πριν έρθει στην Ελλάδα και στον Πανηλειακό.

Το 1993 ήρθε στην Ελλάδα χάρη σε ένα μεγάλο ψέμα του μάνατζέρ του. Του είχε πει ότι η ομάδα του Πύργου αγωνιζόταν στη Β' Εθνική και θα ανέβει σε ένα χρόνο στην Α', όπου θα τον δουν και θα τον πάρουν άμεσα σε κάποια μεγάλη ομάδα. Ο Τζόρτζεβιτς δεν άργησε να πει το ναι και υπέγραψε. Όταν έμαθε την απάτη έγινε έξω φρενών, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, καθώς είχε υπογράψει!

Στον Πανηλειακό αγωνίστηκε 119 φορές και πέτυχε 33 γκολ. Το 1996 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και μάγεψε με τις ικανότητές του. Έγινε αρχηγός, αγωνίστηκε 344 φορές και σημείωσε 126 γκολ. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατέκτησε 12 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα. Αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Πειραιά. Χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Σερβίας, όπου είχε 31 συμμετοχές και 1 γκολ.