Κολονέλο: «Να ακούσουμε τον ύμνο του Champions League»

Ο άμεσος βοηθός του προπονητή της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, Τζανλούκα Κολονέλο μίλησε σε ιταλικά μέσα και εξέφρασε την επιθυμία του να παίξουν οι «κιτρινόμαυροι» στο Champions League

Κολονέλο: «Να ακούσουμε τον ύμνο του Champions League»

Στην «Corriere dello sport» μίλησε ο άμεσος βοηθός του τεχνικού της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, Τζανλούκα Κολονέλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιθυμία του να παίξει η ομάδα του στο Champions League.

Επίσης, ο Ιταλός ξεκαθάρισε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι πρωταρχικός στόχος ενώ μίλησε και για τις καιρικές συνθήκες στη χώρα μας.

Για την επανέναρξη της σεζόν: «Έχουμε επιστρέψει στη δουλειά εδώ και πάνω από ένα δεκαήμερο. Η ΑΕΚ είναι ένας από τους πιο οργανωμένους συλλόγους στην Ελλάδα. Έχουμε πρόσβαση στο προπονητικό κέντρο, κάτι που μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Η κανονική σεζόν έχει τελειώσει και τώρα θα παιχτούν τα πλέι οφ. Είμαστε ένα βαθμό από τη δεύτερη θέση που θα μας δώσει τη δυνατότητα να βγούμε στα προκριματικά του Champions League. Θέλουμε να ακούσουμε τον ύμνο του Champions League την ερχόμενη σεζόν. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα είναι μια καυτή περίοδος, όχι μόνο από τις καιρικές συνθήκες».

Για τις καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα: «Τον Μάιο έφτασε ακόμα και 40 βαθμούς. Φανταστείτε τι θα συμβεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Πρέπει να επιστρέψουμε στα γήπεδα και ευτυχώς θα παίζουμε στις 21.30 κάτι που θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τη μεγάλη ζέστη τις απογευματινές ώρες. Θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε συνεχή ενυδάτωση»