Ακόμα δεν το έχουν ξεπεράσει στη Φενέρ με τον Βαλμπουενά

Στη Φενέρμπαχτσε ακόμη το φυσάνε και δεν κρυώνει που πέρσι τέτοια εποχή έκαναν το λάθος και έχασαν τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ακόμα δεν το έχουν ξεπεράσει στη Φενέρ με τον Βαλμπουενά

Στις πρόσφατες δηλώσεις του ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος πράγματι όπου σταθεί και όπου βρεθεί στάζει μέλι για την τουρκική ομάδα στην οποία έπαιξε για δύο χρόνια.

Ο 35χρονος άσος διαπρέπει με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στην Τουρκία βλέποντας τα επιτεύγματα του δεν το κρύβουν πως έχουν μετανιώσει που πέρσι τέτοια εποχή τον άφησαν να φύγει. Στον απόηχο των δηλώσεων του τα τουρκικά Μέσα αναφέρονται στο περσινό λάθος της Φενέρ με τον Ματιέ.

Ήταν μία δύσκολη χρονιά για την τουρκική ομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν αρκετά λάθη και όπως αναφέρουν οι Τούρκοι το σημαντικότερο ήταν πως χάθηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά. Κοιτάζοντας τους αριθμούς του με τη φανέλα του Ολυμπιακού οι Τούρκοι ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έχουν χάσει έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ακόμη και στην κακή χρονιά της Φενέρ ήταν ο μοναδικός που διέπρεπε.

Το θέμα είναι ότι ο Ματιέ ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει κάνει νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες γι' ακόμα μία σεζόν και επίσης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δείχνει ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Βαλμπουενά θα είναι και πάλι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του Πειραιά.