Βαλμπουενά: «Ελπίζω η διακοπή να μην μας επηρεάσει»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ευχήθηκε η διακοπή λόγω κορονοϊού να μην επηρεάσει αρνητικά τον Ολυμπιακό και υποστήριξε πως ένιωσε αδικιά όταν δεν έπαιζε στη Φενέρμπαχτσε.

Βαλμπουενά: «Ελπίζω η διακοπή να μην μας επηρεάσει»

Για την θητεία του στην Φενέρμπαχτσε, αλλά και για τη διακοπή της σεζόν λόγω του κορονοϊού μίλησε στο beIN SPORTS της Τουρκίας ο Ματιέ Βαλμπουενά με τον Γάλλο επιθετικός του Ολυμπιακού να εύχεται η αγωνιστική απραξία να μην επηρεάσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Αρχικά ο Βαλμπουενά ανέφερε: "Σύμφωνα με το πλάνο, ξεκινάμε στις 7 Ιουνίου. Η μόνη ευχή μου είναι να μην επηρεάσει την πρόοδό μας η διακοπή. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πηγαίναμε εξαιρετικά σε πρωτάθλημα και Europa League. Ήμασταν μέσα σε όλους τους στόχους".

Ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, μίλησε και για τη Φενέρμπαχτσε και την αδικία όπως χαρακτηριστικά τόνισε που βίωσε: "Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το καλωσόρισμα των οπαδών όταν πήρα μεταγραφή. Όπως κάνω σε κάθε ομάδα, έδωσα τα πάντα. Νομίζω όμως πως όταν δεν έπαιζα, αυτό ήταν άδικο για εμένα. Δεν ήταν φυσιολογικό.

Όταν έμπαινα στο γήπεδο, έδινα τα πάντα για τους οπαδούς. Προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αγαπώ τους οπαδούς της Φενέρ και η αγάπη τους με άγγιξε. Οι οπαδοί της σε έσπρωχναν να θες περισσότερα".