Μουφί: «Είμαι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό»

Ο Φαχντ Μουφί σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και πως έχει δεχθεί πρόταση από τους Πειραιώτες.

Μουφί: «Είμαι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό»

Ένας ποδοσφαιριστής που το όνομά του έχει εμπλακεί με τον Ολυμπιακό είναι ο Φαχντ Μουφί. Ο 24χρονος μπακ της Τοντέλα φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο των Πειραιωτών για να ενισχύσουν το δεξί άκρο της άμυνάς τους.

Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα alaraby.co.uk και παραδέχθηκε πως είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο μεγάλο λιμάνι κάνουν τις κινήσεις τους για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που τελικά δεν μείνει στην ομάδα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Μουφί στις δηλώσεις του τόνισε: «Η Πόρτο μάς έκανε πρόταση για 350.000 ευρώ, όμως εμείς την απορρίψαμε. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό που προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ και μου έχει κάνει την πιο καλή πρόταση για συμβόλαιο. Πιο καλή από την Πόρτο και από οποιαδήποτε άλλη κρούση. Θα δούμε στο προσεχές διάστημα επακριβώς τι θα γίνει. Προς το παρόν επικεντρώνομαι στο να τελειώσει η σεζόν».

Ο 24χρονος άσος έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες του Μαρόκου και το συμβόλαιό του με την Τοντέλα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Το σημαντικό είναι πως είναι κάτοχος και γαλλικού διαβατηρίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα καλύψει θέση ξένου στο ρόστερ του Ολυμπιακού.