«Ο Ολυμπιακός παίρνει δανεικό τον Ζότα»

Ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές με την Μπενφίκα για τον Ζότα και πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για τον δανεισμό του παίκτη.

«Ο Ολυμπιακός παίρνει δανεικό τον Ζότα»

Σε αναζήτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά είναι ο Ολυμπιακός και ένα από τα ονόματα που έχουν «παίξει» δυνατά είναι του Ζότα. Όπως σας έχει γράψει το «ΦΩΣ», ο 21χρονος ακραίος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων», αλλά το θέμα πλέον μοιάζει αρκετά προχωρημένο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα todofichajes.com, ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με την Μπενφίκα προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αναφέρει ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Λισαβόνας.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία τονίζουν ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά να κλείσουν συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ζότα έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το 2024 και θεωρείται ένας από τους πλέον εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία ο Ζότα είχε κάνει 19 συμμετοχές έχοντας σκοράρει δύο φορές, ενώ είχε και τρεις ασίστ.

Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων παρουσιάζει το θέμα του Ζότα σχεδόν τελειωμένο, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα. Όλες οι πληροφορίες από την Πορτογαλία επιμένουν ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή, αλλά το θέμα δεν είναι και τόσο απλό.