Ολυμπιακός: Οι πρώτοι τίτλοι του Ελ Αραμπί στην Ευρώπη

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ετοιμάζεται να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα σε ευρωπαϊκό έδαφος και διεκδικεί με τον Ολυμπιακό και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη χώρα μας.

Ολυμπιακός: Οι πρώτοι τίτλοι του Ελ Αραμπί στην Ευρώπη

Το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει για να ολοκληρωθεί κανονικά και εντός γηπέδων και οι ποδοσφαιριστές περιμένουν πώς και πώς την επανέναρξη των αγώνων. Ειδικά για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι πολύ σημαντικό να παίξουν τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Έχουν κάνει μία πολύ καλή σεζόν και επαναφέρουν τον σύλλογο στην κορυφή μετά από μία διετία που είχε μείνει μακριά από τους τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι στο +14 από τον ΠΑΟΚ και πρόκειται για μία διαφορά που είναι απίθανο να ανατραπεί. Η επιστροφή στη δράση έχει γίνει θέμα και στα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.

Στα αραβικά Μέσα πήρε έκταση το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος και ο λόγος έχει να κάνει με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός ετοιμάζεται να κατακτήσει τους πρώτους του τίτλους στην Ευρώπη. Για τον Ελ Αραμπί αυτό θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Γενικά στην Ευρώπη δεν έχει καμία διάκριση ο έμπειρος επιθετικός του Ολυμπιακού. Ο Ελ Αραμπί έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τη Λεκβίγια τη σεζόν 2016-17. Την ίδια χρονιά είχε αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κατάρ με 24 γκολ.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα ετοιμάζεται να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα σε ευρωπαϊκό έδαφος. Παράλληλα είναι πρώτος σκόρερ της Super league με 17 γκολ και τον ακολουθούν ο Μακέντα με 12 και ο Σφιντέρσκι με 10. Επίσης διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδας και ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός και στο Europa League.