Oι αποφάσεις στον Ολυμπιακό για Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό από την ελληνική αγορά, αλλά αν γίνει κάποια κίνηση (δεν έχει αποφασιστεί κιόλας), αυτό θα συμβεί στο τέλος της σεζόν.

Oι αποφάσεις στον Ολυμπιακό για Ινσούα

Καμία κίνηση δεν έχει γίνει ακόμη για τον Εμάνουελ Ινσούα. Καμία απόφαση επίσης δεν έχει ληφθεί. Ο Ινσούα μην ξεχνάμε ότι σε δέκα μέρες θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι ακόμα και ο Ολυμπιακός να είχε κάνει κάποια κίνηση προς τον ποδοσφαιριστή, ο ίδιος ο παίκτης το πιθανότερο θα ήταν να παρέπεμπε -για ευνόητους λόγους- τις όποιες συζητήσεις για μετά το τέλος της σεζόν.

Απαιτούνται υπομονή και χρόνος... Η περίπτωση του Ινσούα θα ξεκαθαρίσει οριστικά (τουλάχιστον για τον ΠΑΟ) στις 26 Ιουλίου, ημέρα που είναι προγραμματισμένο το φινάλε της φετινής Super League. Όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τους «πράσινους», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει την απόφασή του για την επόμενη ομάδα αμέσως.

Ο Ινσούα γνωρίζει για τα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού που γράφονται στον Τύπο. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν προχωρήσει σε καμία απολύτως ενέργεια. Ναι μεν είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από την ελληνική αγορά, ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του τους Τσιμίκα και Κούτρη, ενώ γίνονται συζητήσεις για την αγορά του Γκασπάρ. Επίσης, είναι και ο Τοροσίδης ως μία έσχατη λύση. Οπότε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως παρουσιάζονται...

Τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα είναι ότι ο Ινσούα κατά 99% θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, ότι έχει θαυμαστές στο λιμάνι, αλλά έως εκεί... Αν γίνει κάποια κίνηση, που δεν είναι και σίγουρο κιόλας, θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν. Και όπως γνωρίζουμε, η σεζόν για τον Ολυμπιακό δεν τελειώνει στις 26 Ιουλίου που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα...