Ολυμπιακός: Η «μάχη» για τον Ονιεκούρου και το πλεονέκτημα

Ο Χένρι Ονιεκούρου παραμένει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και είναι ο ποδοσφαιριστής που παλεύουν οι Πειραιώτες για να ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Ολυμπιακός: Η «μάχη» για τον Ονιεκούρου και το πλεονέκτημα

Ο πιο ρεαλιστικός εξτρέμ που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι ο Χένρι Ονιεκούρου. Είναι γνωστοί τοις πάσι πλέον ότι οι Πειραιώτες πρώτα καίγονται για εξτρέμ και μετά θα κοιτάξουν παίκτη για οποιαδήποτε άλλη θέση. Αυτή είναι η προτεραιότητα τους στο μεταγραφικό σκηνικό.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ που ανήκει στη Μονακό έχει προταθεί στους Πειραιώτες και τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους. Είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος αν και γνωρίζουν ποιες οι δυσκολίες και οι ιδιαιτερότητες αυτής της ιστορίας.

Ο Ονιεκούρου είναι το αγαπημένο παιχνίδι του Φατίχ Τερίμ και ο ίδιος αισθάνεται καλά με τον Τούρκου κόουτς. Υπό τις οδηγίες του άλλωστε έκανε μία εξαιρετική σεζόν. Αυτός του βρήκε το… κουμπί, τον ανέβασε επίπεδο και έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η Γαλατασαράι θέλει να κρατήσει τον παίκτη, αλλά δεν εξαρτάται από αυτήν.

Η Μονακό είναι αυτή που αποφασίζει, αυτή είναι που θα καθορίσει το μέλλον του Νιγηριανού εξτρέμ. Στην Τουρκία υπάρχουν δύο τάσεις αυτή τη στιγμή. Η μία θέλει τη Γαλατά να έχει αποφασίσει να κινηθεί για να αγοράσει τον παίκτη και η άλλη θέλει την τουρκική ομάδα να έχει κάνει πίσω.

Ο Ολυμπιακός έχει εμπλακεί στην υπόθεση και φαίνεται πως έχει κάνει δύσκολη τη ζωή της Γαλατά. Οι δύο σύλλογοι έχουν ένα σημαντικό όπλο στα χέρια τους. Αυτό είναι πως έχουν κάνει ξανά δουλειές με τη Μονακό και υπάρχουν οι άκρες. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει τον Ζιλ Ντίας από τη Μονακό τον οποίο και πήραν δανεικό και έχουν τον τρόπο να πάρουν και τον Ονιεκούρου.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας