Γράφουν για Νάρσινγκ και Ολυμπιακό στην Τουρκία - Δείτε τον (vid)

O ακραίος επιθετικός Λουτσιάνο Νάρσινγκ, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Γράφουν για Νάρσινγκ και Ολυμπιακό στην Τουρκία - Δείτε τον (vid)

Τον Λουτσιάνο Νάρσινγκ παρακολουθεί σύμφωνα με Τουρκικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός. Ο 30χρονος εξτρέμ αγωνιζότανστη Φέγενορντ και είχε φέτος 26 συμμετοχές (με 5 γκολ και 1 ασίστ) σε όλες στις διοργανώσεις, σε μια σεζόν βέβαια που δεν ολοκληρώθηκε. Το συμβόλαιό του τελειώνει του χρόνου.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «transferhaberli» που επικαλείται το «Soccer News», o Νάρσινγκ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή την Τραμπζονσπόρ με ένα χαμηλό κόστος μεταγραφής.

Ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ είναι από το 2012, 16 φορές διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας και έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χέρενφεν, όπου είχε 62 συμμετοχές και 13 τέρματα, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει η Αϊντχόφεν όπου και παρέμεινε μέχρι το 2017, έχοντας 115 συμμετοχές και 21 τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή για την Αγγλία και τη Σουόνσι, όπου σε δυο αγωνιστικές περιόδους (2017-19), μέτρησε δυο τέρματα σε 33 αγώνες.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του, αυτή τη φορά για τη Φέγενορντ, με την οποία και έχει συμβόλαιο έναν ακόμη χρόνο.

Να σημειώσουμε πως πέρσι, το όνομά του είχε ακουστεί και πάλι για την Ελλάδα και την ΑΕΚ, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του.

Θα ήταν στην αποστολή της Ολλανδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, αλλά ένας τραυματισμός που είχε εκείνη την περίοδο, τον άφησε εκτός από τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.