Δεν είναι «αγκάθι» το συμβόλαιο του Ονιεκούρου για τον Ολυμπιακό

Ο Χένρι Ονιεκούρου παίρνει 1,3 εκ. ευρώ από τη Μονακό, αλλά αυτό δεν αποτελεί και τόσο μεγάλο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό. Ακόμα όμως οι Γάλλοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι ο παίκτης για την ώρα μόνο πωλείται.  

Δεν είναι «αγκάθι» το συμβόλαιο του Ονιεκούρου για τον Ολυμπιακό

Στην υπόθεση του Ονιεκούρου υπάρχουν πολλά «αγκάθια»... Πρώτα απ’ όλα η στάση της Μονακό που θα επιδιώξει να τον πουλήσει (ζητάει 13 εκ. ευρώ) και αν επιμείνει όλο το καλοκαίρι σε αυτές τις απαιτήσεις, τότε ο Ολυμπιακός αναγκαστικά θα στραφεί σε άλλες επιλογές.

Επίσης, είναι ένα ζήτημα τι θέλει και ο παίκτης, ο οποίος δείχνει μία προτίμηση στην Γαλατά. Ωστόσο, χθες πάλι οι Τούρκοι έκαναν λόγο για τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης και ότι με τον Ονιεκούρου θα ασχοληθεί μόνο αν η Μονακό τον δώσει δανεικό. Και πάλι όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Νιγηριανός εξτρέμ θα καταλήξει στην Γαλατασαράι.

Το θέμα είναι τι θα πουν και οι Μονεγάσκοι, αν και εφόσον αποφασίσουν να τον ξαναδώσουν δανεικό και αφήσουν πίσω τα περί πώλησης του ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν λοιπόν αρκετά «αγκάθια», αλλά ο Ολυμπιακός θα την παλέψει την περίπτωσή του μέχρι τέλους. Το αν θα το καταφέρει είναι άλλο θέμα.

Επειδή πολλά έχουν ακουστεί για το συμβόλαιο του Ονιεκούρου, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν θα αποτελέσει «αγκάθι» για τον Ολυμπιακό. Παίρνει κοντά στο 1,3 εκ. ευρώ, αλλά η Μονακό είχε καλύψει ένα πολύ σημαντικό μέρος του συμβολαίου του όταν τον έδωσε δανεικό στην Γαλατά.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου επειδή θα αναγκαστεί στο τέλος να πει ότι θα τον παραχωρήσει δανεικό γιατί μοιάζει απίθανο να βρει αγοραστή, το πιθανότερο είναι πάλι να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του. Πάντως, όπως και να ‘χει, το 1,3 εκ. ευρώ δεν είναι απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό, ακόμα κι αν κληθεί να το καλύψει εξ ολοκλήρου. Συνήθως όμως σε τέτοιες περιπτώσεις, η Μονακό καλύπτει ένα μέρος, γιατί πολύ απλά θα πάρει κάποια χρήματα για το ενοίκιο. Το έχει κάνει άλλωστε στους περίπου 30 δανεικούς που έχει μοιράσει αριστερά – δεξιά.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας