Ολυμπιακός: Ο ανεβασμένος Ραντζέλοβιτς και η σκέψη του Μαρτίνς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είναι από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ξεχωρίζουν, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να του δώσει κι άλλον ρόλο στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Ο ανεβασμένος Ραντζέλοβιτς και η σκέψη του Μαρτίνς

Μετράμε αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη σέντρα στα play off. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανεβάζει στροφές καθημερινά στις προπονήσεις των Πειραιωτών και πλέον ρίχνει μεγάλο βάρος και στην τακτική.

Στα τελευταία ματς πριν τη διακοπή λόγω του κορονοϊού ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ήταν ο ποδοσφαιριστής που είχε αποδειχτεί λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει ρόλο στον νεαρό Σέρβο, ο οποίος είχε καταφέρει να είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Λάζαρ ήταν καθοριστικός στο διπλό της Τούμπας με το οποίο ο Ολυμπιακός "κλείδωσε" επί της ουσίας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης ήταν σημαντικός και στην πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο. Ο Ραντζέλοβιτς βρήκε ρόλο στην ομάδα, προσαρμόστηκε σε θέματα τακτικής που υστερούσε τις πρώτες του ημέρες και απέδειξε πως μπορεί να φανεί χρήσιμος στον προπονητή του.

Ο 22χρονος Σέρβος από την πρώτη ημέρα που γύρισε η ομάδα στον Ρέντη έδειξε πως έχει δουλέψει πολύ το διάστημα της καραντίνας και ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Ραντζέλοβιτς είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Κάνει τη διαφορά και στέλνει μήνυμα πως θα έχει ρόλο με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Επίσης ο πιτσιρικάς στα τελευταία ματς πριν τη διακοπή είχε πάρει και έναν σημαντικό ρόλο παίζοντας ως δεξί μπακ κι έχοντας συχνές προωθήσεις. Ο Μαρτίνς τον έχει στο μυαλό του για να του δώσει και αυτόν τον ρόλο στα παιχνίδια που απομένουν. Πάντως το σίγουρο για τον Ραντζέλοβιτς είναι ότι έχει ικανοποιήσει πολύ τον προπονητή του με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.