Βράνιες και Χιμένεθ δεν χωρούν μαζί στην ΑΕΚ

Η επιφυλακτικότητα του Μανόλο με τον Βόσνιο στόπερ προκαλεί άγχος στη διοίκηση της ΑΕΚ. Η χειμωνιάτικη σύγκρουσή τους, δεν έχει ξεχαστεί κι ας φτάνουμε στο καλοκαίρι.

Βράνιες και Χιμένεθ δεν χωρούν μαζί στην ΑΕΚ

Άραγε πόσο εύκολο είναι να έρθει ένας προπονητής σε σύγκρουση με τη διοίκηση της ομάδας του, μόλις ελάχιστα 24ωρα μετά από τη συμφωνία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο; Προφανώς και η απάντηση είναι «πολύ δύσκολο». Θα συμφωνήσουμε, αλλά θα σας προετοιμάσουμε να κρατήσετε μια μικρή πισινή στην περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ και της ΑΕΚ...

Οι δύο πλευρές πριν από λίγες ημέρες έδωσαν τα χέρια για νέο ντιλ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση απομένουν τα διαδικαστικά για την επικύρωση της συμφωνίας και τις ανακοινώσεις. Την ίδια ώρα, από πλευράς διοίκησης του «Δικεφάλου» είναι ξεκάθαρη η πρόθεση να κληθεί για νέο συμβόλαιο και ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο ποδοσφαιριστής δηλαδή που είχε αρπάξει τον χειμώνα τον Ισπανό τεχνικό και του είχε πει ουκ ολίγα... γαλλικά!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως ο Βόσνιος στόπερ είχε αναστατώσει τα Σπάτα στα τέλη του Ιανουαρίου με την εξαφάνισή του και έλεγε τότε στον Νίκο Λυμπερόπουλο, που επικοινωνούσε μαζί του, «αφήστε με να φύγω δεν επιστρέφω εκεί...»!

Η εισήγηση λοιπόν του Χιμένεθ για τον Όγκνιεν ήταν αρνητική. Δεν τον ήθελε στο ρόστερ τη νέα σεζόν. Παρ’ όλα αυτά έσπευσαν οι Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς να τον καθησυχάσουν. Του είπαν πως εγγυούνται εκείνοι για τον δυναμικό στόπερ και πως θα είναι καλό για την ομάδα να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του. Ο Μανόλο φαίνεται να έριξε νερό στο κρασί του, αλλά σε κάθε περίπτωση παραμένει επιφυλακτικός.

Και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι απλό: Θα υποχωρήσει ο Ισπανός - όπως φαίνεται - ή θα επιμείνει και θα προκύψει σύγκρουση με τη διοίκηση; Θα του είναι αρκετή η διαβεβαίωση από την ΠΑΕ πως στην πρώτη στραβή θα «καθαρίσουν» τον Βράνιες ή θα ζητήσει άμεσα τελικές αποφάσεις;