Ολυμπιακός: Τα δύο συστήματα που δοκιμάζει ο Μαρτίνς για τα πλέι οφ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκιμάζει τα πάντα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Σε ποια συστήματα έχει εστιάσει ο Πορτογάλος προπονητής.

Ολυμπιακός: Τα δύο συστήματα που δοκιμάζει ο Μαρτίνς για τα πλέι οφ

Αντίστροφα μετράμε για την επανέναρξη της σεζόν. Το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου αναμένεται η σέντρα στη Super League και στον Ολυμπιακό εκεί έχουν στραμμένη την προσοχή τους. Δεν πήγε τυχαία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ρέντη, αφού σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις είναι σημαντικό να εμφανίζεται ο ηγέτης του συλλόγου.

Αυτό έκανε σε μία στιγμή που το είχαν ανάγκη οι ποδοσφαιριστές και με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους έχει βάλει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Πορτογάλος προπονητής κάνει τις δοκιμές του στις προπονήσεις και δείχνει ότι στο μυαλό του έχει τα πάντα αυτή την περίοδο.

Ο κόουτς των Πειραιωτών μέχρι τώρα έχει κάνει δύο διπλά στο προπονητήριο και το ευχάριστο για αυτόν είναι πως είδε τους παίκτες του να βγάζουν ένταση και πάθος. Διαπιστώνει ότι βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο και σιγά σιγά θα αρχίσουν να βρίσκουν και αγωνιστικό ρυθμό. Πλέον αυτό είναι το ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει σε αγωνιστική απραξία από τις 12 Μαρτίου, όταν και έπαιξαν με τη Γουλβς.

Ο Μαρτίνς δοκιμάζει τα πάντα στον Ρέντη και σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο έχει επικεντρωθεί σε δύο συστήματα. Στις δοκιμές του έχει εστιάσει στο 4-3-3 και στο 4-2-3-1, τα οποία έτσι κι αλλιώς είναι τα συστήματα που χρησιμοποίησε σε μεγάλο χρονικό διάστημα της σεζόν. Με την απουσία του Χιλάλ Σουντανί ο Πορτογάλος δεν μπορεί να παίξει με 4-4-2.

Σε αυτά τα ματς που έχει μπροστά του θα προσπαθήσει να χωρέσει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του και θα δώσει ευκαιρίες σε όλους όσοι τον πείθουν μέσα από τις προπονήσεις.

Πολύ σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι πλέον θα έχει στη διάθεσή του τον Καφού, ο οποίος στην κρίσιμη καμπή της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και δεν πήρε παιχνίδια στα πόδια του. Επίσης ο Μπρούνο είναι ετοιμοπόλεμος και επίσης αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην ομάδα του.