Βαγιαννίδης: Απάντησε θετικά στην Ίντερ

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης συμφώνησε με την Ίντερ και πλέον απομένουν οι υπογραφές για να γίνει ο τέταρτος Έλληνας που θα φορέσει τα κυανόμαυρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο

Βαγιαννίδης: Απάντησε θετικά στην Ίντερ

Μετά από πολλές επαφές με ξένα κλαμπ ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο νεαρός ταλαντούχος μπακ μίλησε με τον ηγέτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, και του ανακοίνωσε ότι θα περάσει τα σύνορα.

Παρότι ήταν πολλές οι ομάδες που προσπάθησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ο Βαγιαννίδης επέλεξε τους «νερατζούρι», αφού εκείνοι τον προσέγγισαν καλύτερα και του προσέφεραν συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος ενημέρωσε τους Λομβαρδούς πως είναι έτοιμος να υπογράψει και πλέον περιμένει να του στείλουν τα συμβόλαια για να γίνει και τυπικά κάτοικος Μιλάνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγιαννίδης είναι ο τέταρτος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα της Ίντερ, καθώς έχουν προηγηθεί οι Γρηγόρης Γεωργάτος, Γιώργος Καραγκούνης και Λάμπρος Χούτος. Το συμβόλαιό του θα είναι της τάξεως των 300.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ σε αυτό θα υπάρχουν και μεγάλα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.

Πρώτος βασικός στόχος του Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι να πείσει τον Αντόνιο Κόντε ότι έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας, καθώς βασική επιδίωξή του είναι αυτή σε σχέση με την Πριμαβέρα της Ίντερ ή κάποιον ενδεχόμενο δανεισμό και αυτή την ευκαιρία θα την έχει.