Ο Μαρινάκης για νταμπλ, Ευρώπη και ενίσχυση του Ολυμπιακού

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μίλησε σε παίκτες και Μαρτίνς. Τι ζήτησε για την επανέναρξη των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μαρινάκης για νταμπλ, Ευρώπη και ενίσχυση του Ολυμπιακού

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και τον Πέδρο Μαρτίνς. Η κουβέντα τους έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός να είναι ευδιάθετος και να συζητά με τους ξένους παίκτες για την κατάσταση στις χώρες τους.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο πόσο ασφαλείς είναι στην Ελλάδα οι παίκτες και οι οικογένειές τους. Αναφέρθηκε στην ανάγκη αλληλεγγύης και ενότητας που πρέπει να υπάρχει για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης από την πανδημία.

Τόνισε ακόμα ότι μέσα από αυτή την κρίση «θα βγούμε πιο δυνατοί για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας τόσο κατά τη φετινή σεζόν όσο και τις ερχόμενες». Σε αυτό το πλαίσιο που έκανε λόγο για μεγαλύτερη ενίσχυση ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς για ακόμα δύο χρόνια. Μίλησε ακόμα και για την προσωπική του περιπέτεια με τον κορονοϊό και μετέφερε στους παίκτες τις συμβουλές που του έδωσαν οι γιατροί. Ακόμη έκανε αναφορά στη στάση που κράτησαν οι Έλληνες πολίτες και ζήτησε από όλους να είναι προσεκτικοί στην προσωπική τους ζωή.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να εντείνουν τις προσπάθειές τους στις προπονήσεις και στους αγώνες προκειμένου να πετύχουν όλους τους στόχους της ομάδας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, αλλά και την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή πορεία.

Υπογράμμισε ακόμα ότι κανείς δεν πρέπει να επαναπαυτεί στη διαφορά που υπάρχει στη βαθμολογία και θα πρέπει να παλεύουν με πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό σαν να ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε στους παίκτες ότι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο ώστε η ομάδα να γυρίσει πιο δυνατή από πριν, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή πορεία της και εκπληρώνοντας τα όνειρα του κόσμου του Ολυμπιακού.