Ναμπί: «Εκτιμάς πολλά όταν γυρίζεις στο χορτάρι»

Στην επιστροφή στη δράση των προπονήσεων αλλά και την βοήθεια που έλαβε από τον ΟΦΗ κατά την περίοδο του Ραμαζανιού στάθηκε σε συνέντευξή του στο «Skysports» ο Αντίλ Ναμπί. 

Ναμπί: «Εκτιμάς πολλά όταν γυρίζεις στο χορτάρι»

Ο επιθετικός του ΟΦΗ Αντίλ Ναμπί παραχώρησε συνέντευξη στο «Skysports». Ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την πανδημία του κορονοϊού, την επιστροφή στις προπονήσεις, αλλά και την βοήθεια που έλαβε από τον ΟΦΗ στην περίοδο του Ραμαζανιού.

«Στην αρχή αισθανόμουν άβολα να επιστρέψω στις προπονήσεις. Ήμουν περισσότερο ενθουσιασμένος στο να επιστρέψω στα παιχνίδια, αλλά ο τρόπος με τον οποίο κάνουν τα πράγματα στον ΟΦΗ δεν υστερεί από οπουδήποτε. Προπονούμαστε εδώ και δύο εβδομάδες. Στην αρχή ήμασταν με γκρουπ, ενώ την περασμένη εβδομάδα επιστρέψαμε στις ομαδικές προπονήσεις. Έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα αποδυτήρια ή ολόκληρο τον προπονητικό υλικό.

Κάνουμε τεστ δύο φορές την εβδομάδα και επίσης κάνουμε τεστ θερμοκρασίας πριν και μετά από κάθε προπόνηση. Δεν έχουμε επιστρέψει ακριβώς στις κανονικές προπονήσεις, αλλά κάνουμε ασκήσεις, δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση και βασικά, κάνουμε αρκετά πράγματα αυτή την περίοδο. Θεωρείς το ποδόσφαιρο δεδομένο, είναι κάτι που κάνεις καιρό, αλλά όταν σου το παίρνουν μακριά τότε δεν μπορείς να περιμένεις, ανυπομονείς να επιστρέψεις. Εκτιμάς πολλά όταν γυρίζεις στο χορτάρι», τόνισε αρχικά ο Ναμπί.

Ο 26χρονος χαφ είναι Μουσουλμάνος στη θρησκεία και στάθηκε, ακόμη, στη βοήθεια που έλαβε από τον ΟΦΗ κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού: «Τις τελευταίες 30 μέρες περνούσα το Ραμαζάνι και σήμερα, Κυριακή (σ.σ. χθες), ήταν ο εορτασμός του Εΐντ που σηματοδοτεί το τέλος της νηστείας και ήταν μία γιορτή. Προφανώς ήταν λίγο δύσκολα με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν τις προηγούμενες μέρες, αλλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ ήταν φανταστικοί. Με βοήθησαν, κάποιες φορές να πηγαίνω λίγο πιο αργά στις προπονήσεις, όταν είχε λίγη δροσιά. Ήταν μία ωραία πρόκληση».