«Βουίζει» η Κύπρος για Βούρο και ΟΦΗ!

Ο Πραξιτέλης Βούρος επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον ΟΦΗ, σύμφωνα με τους Κύπριους. Ο Έλληνας αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ.

«Βουίζει» η Κύπρος για Βούρο και ΟΦΗ!

Ο Πραξιτέλης Βούρος επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον ΟΦΗ, σύμφωνα με τους Κύπριους. Ο Έλληνας αμυντικός βέβαια έχει ακόμη συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Βουίζει σήμερα (25/5) η Κύπρος για το μέλλον του Πραξιτέλη Βούρου στον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ!

Βέβαια εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Κύπριους και δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στον ΟΦΗ ή θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Πάντως μέσα στη σεζόν το όνομα του πρώην άσου του Ολυμπιακού, ακούστηκε αρκετές φορές για την ΑΕΚ, χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Βέβαια όταν γραφόταν στην Κύπρο η περίπτωση του Βούρου, ήταν την εποχή που η ΑΕΚ είχε βάλει στον «πάγο» τον Όγκνιεν Βράνιες και οι λύσεις τις στα μετόπισθεν ήταν περιορισμένες με τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και τον Σβάρνα ως τρίτη επιλογή.

Μάλιστα μιλούσαν τότε για συμφωνία με τον παίκτη για τον Ιανουάριο αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και μένει να φανεί εάν τελικά θα έχουμε εξελίξεις την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως είπαμε και παραπάνω, ο παίκτης αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο για ακόμη δυο χρόνια με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.