Ατρόμητος: Συνεχίζονται οι ομαδικές προπονήσεις (vid)

Οι παίκτες του Ατρόμητου επέστρεψαν την εβδομάδα που μας πέρασε στο Μαζαράκη, πανέτοιμοι να προπονηθούν και πάλι ως ομάδα. Δείτε το βίντεο!

Ατρόμητος: Συνεχίζονται οι ομαδικές προπονήσεις (vid)

Οι παίκτες του Ατρόμητου επέστρεψαν την εβδομάδα που μας πέρασε στο Μαζαράκη, πανέτοιμοι να προπονηθούν και πάλι ομαδικά. Δείτε το βίντεο!

Θυμίζουμε πως ο Ατρόμητος, όπως έκανε γνωστό η ομάδα την Κυριακή (24/5), λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία έκλεισε για την καλοκαιρινή προετοιμασία το αθλητικό κέντρο στο Πήλιο μέσα στην περίοδο της καραντίνας, με βασικό κριτήριο την ασφάλεια και τη σιγουριά που παρέχει η χώρα μας.

Η απόφαση της συμφωνίας με το κέντρο στα Χάνια Πηλίου λήφθηκε σε σύσκεψη που είχε ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος με τον προπονητή Σάββα Παντελίδη και τον τιμ μάνατζερ Νίκο Λαζαρίδη.

Τις προηγούμενες μέρες ο τιμ μάνατζερ του Ατρόμητου βρέθηκε στο «Manthos Hotel Resort & Spa» και είδε από κοντά την κατάσταση του αθλητικού κέντρου, στο οποίο η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου.

Πρόκειται για μια δοκιμασμένη και εξαιρετική επιλογή, αφού ο Ατρόμητος έχει βρεθεί και προηγούμενες χρονιές στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο, με τους ανθρώπους της ομάδας να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 31 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 14 Αυγούστου, ενώ το πλήρες πλάνο της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Ατρόμητος είχε κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, αλλά πλέον επιστρέφει στη δοκιμασμένη λύση του Πηλίου, όπου την τελευταία δεκαετία έχει πραγματοποιήσει και τις περισσότερες καλοκαιρινές προετοιμασίες του.