Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί, το «πολυβόλο»

Μεγάλο αφιέρωμα των Μαροκινών στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει πετύχει ήδη πολλά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί, το «πολυβόλο»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον λατρεύουν στο Μαρόκο και τα κατορθώματα του με τον Ολυμπιακό δεν περνάνε απαρατήρητα. Ο έμπειρος επιθετικός των Πειραιωτών έχει εντυπωσιάσει με τους "ερυθρόλευκους" και στην πατρίδα του γίνονται συχνά αφιερώματα για όσα πετυχαίνει στην Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα «al3omk» φιλοξένησε μεγάλο αφιέρωμα για τον στράικερ της ομάδας του Πειραιά στο οποίο είχε ως τίτλο: «Ο ιστορικός σκόρερ της Γρανάδα και το ‘πολυβόλο’ που… έσκισε τα αντίπαλα δίχτυα».

Στο κείμενο του αναφέρεται αναλυτικά στα όσα έχει πετύχει με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Ελ Αραμπί. «To 2019, στην Ευρώπη επέστρεψε ξανά το πολυβόλο, παίζοντας για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, όπου το όνομα του έγινε τραγούδι στα χείλη των οπαδών της ομάδας του ελληνικού συλλόγου! Τα γκολ του ήταν αποφασιστικά και τον τοποθέτησαν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, με 17 γκολ, κατά την διάρκεια 26 αγωνιστικών που έγιναν πριν σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού!

Μετά από μακρά απουσία από την εθνική ομάδα, κατά την διάρκεια της ηγεσίας του πρώην προπονητή, του Γάλλου Ρενέ Ρονάρντ, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, κάλεσε και πάλι τον Ελ Αραμπί και επέστρεψε στα ‘λιοντάρια’, προκειμένου να οδηγήσει την επίθεση των Μαροκινών στο Mundial του 2022, στο Κατάρ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Ελ Αραμπί το τελευταίο διάστημα φέρεται να απασχολεί τη Μπεσίκτας, αλλά όπως έχει γράψει το «ΦΩΣ» δεν τον ενδιαφέρει να φύγει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Είναι απόλυτα ευχαριστημένος με το ρόλο που έχει στην ομάδα του Πειραιά, ενώ και η οικογένεια του έχει προσαρμοστεί απόλυτα στη χώρα μας.