Τελειώνει από τον ΠΑΟ ο Ινσούα, καραδοκεί ο Ολυμπιακός

Ο Εμάνουελ Ινσούα θα αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τελειώνει από τον ΠΑΟ ο Ινσούα, καραδοκεί ο Ολυμπιακός

Μία τριετία έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Εμάνουελ Ινσούα και όλα δείχνουν ότι η καριέρα του ολοκληρώνεται στο φινάλε της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Η διοίκηση των "πράσινων" έχει αποφασίσει να μην καταθέσει πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώτος κύκλος των συζητήσεων πήρε αρνητική τροπή και στη συνέχεια προκλήθηκαν εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το γυαλί έσπασε και δεν φαίνεται πως μπορεί να κολλήσει ξανά κι έτσι ο Ινσούα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους "πράσινους" το ποσό των 650.000 ευρώ, ενώ εκείνοι του είχαν κάνει μία πρόταση που έφτανε τα 400.000 ευρώ. Πλέον αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν, αφού μετά την κρίση που προκάλεσε ο κορονοϊός άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να πλησιάσει τα χρήματα που ζητούσε ο βασικός του αριστερός μπακ και πλέον οι δύο πλευρές οδηγούνται σε διαζύγιο. Την περίπτωση του Ινσούα παρακολουθεί ο Ολυμπιακός.

Είναι ένας παίκτης που αρέσεις στους Πειραιώτες και τον έχουν στη λίστα τους σε περίπτωση που έρθει πράγματι μία μεγάλη πρόταση για τον Τσιμίκα και αποχωρήσει. Τον Ινσούα τον έχουν ξεχωρίσει από την εγχώρια αγορά και στον Ολυμπιακό καραδοκούν για τον ποδοσφαιριστή.