Οι Γάλλοι επαναφέρουν θέμα Μαρινάκη - Τρουά

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, έως το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Τρουά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός το είχε διαψεύσει προ μηνών.

Οι Γάλλοι επαναφέρουν θέμα Μαρινάκη - Τρουά

Τον Μάρτιο είχε πρωτακουστεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης κινείται για την αγορά της Τρουά, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο άνοιγμα και στο γαλλικό ποδόσφαιρο μετά το αγγλικό με την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Ολυμπιακός τότε είχε σπεύσει να διαψεύσει τα ρεπορτάζ στην Γαλλία.

Το βράδυ του Σαββάτου (23/5) εμφανίστηκαν νέα σενάρια από την Γαλλία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα le10sport.com. Χαρακτηρίζοντας ως «αποκλειστικό» το θέμα της, ανέφερε ότι έως το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, καθώς μέχρι τις 31 Μαϊου θα φανεί αν θα επέλθει οριστική συμφωνία ή όχι ανάμεσα στον Μαρινάκη και τον νυν ιδιοκτήτη Ντανιέλ Μαζονί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο, αλλά το θέμα είχε «παγώσει» λόγω κορονοϊού. Ωστόσο, χαρακτηρίζουν κρίσιμη την εβδομάδα που μας έρχεται…

Επαναλαμβάνουμε ότι από τον Ολυμπιακό διαψευδόταν κατηγορηματικά η οποιαδήποτε εμπλοκή του Μαρινάκη με την Τρουά.