«Υποχωρεί η Γαλατά για Ονιεκούρου λόγω… Ολυμπιακού»

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι η Γαλατασαράι αφήνει την περίπτωση του Ονιεκούρου και κοιτάζει ήδη άλλον εξτρέμ εξαιτίας των απαιτήσεων της Μονακό και του «μπασίματος» του Ολυμπιακού.

«Υποχωρεί η Γαλατά για Ονιεκούρου λόγω… Ολυμπιακού»

Πολλά τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός εξτρέμ που τα πήγε περίφημα στην Γαλατασαράι και οι γείτονες προσπαθούν να επεκτείνουν τον δανεισμό του από τη Μονακό, εξελίσσεται σε «μήλον της έριδος»!

Σύμφωνα με τους Τούρκους, το «μπάσιμο» του Ολυμπιακού είναι δυναμικό, ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει ψηλά στη λίστα του και για αυτό το λόγο η Γαλατά έχει αρχίσει να… οπισθοχωρεί!

Η αλήθεια βέβαια είναι κάπου στη μέση… Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει αρχίσει να εξετάζει άλλον εξτρέμ, όχι λόγω του φερόμενου «μπασίματος» των Πειραιωτών, αλλά επειδή η Μονακό ψάχνεται στην παρούσα φάση να πουλήσει τον Ονιεκούρου και όχι να τον παραχωρήσει ξανά δανεικό. Η Γαλατά δεν μπορεί με τίποτα να πλησιάσει τις απαιτήσεις των Μονεγάσκων και για αυτό διαρρέει ότι υποχωρεί.

Τα τουρκικά ΜΜΕ από την πλευρά τους φυσικά, δίνουν μία άλλη διάσταση στο θέμα και εκτιμούν ότι η Γαλατασαράι έχει βρει κακό μπελά στη διεκδίκηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό και όχι επειδή η Μονακό ζητάει τον «ουρανό με τ’ άστρα» για να τον πουλήσει.

Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μία υπόθεση που δεν θα τελειώσει σύντομα…