Μία ώρα δίτερμα με τέσσερα γκολ και υψηλή ένταση στον Ρέντη - Σκόραρε ο Λάζαρος

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε το χατίρι στους παίκτες του και τους έβαλε να παίξουν διπλάκι που είχε πολύ υψηλό ανταγωνισμό, με τους Βαλμπουενά και Χριστοδουλόπουλο να σκοράρουν.

Μία ώρα δίτερμα με τέσσερα γκολ και υψηλή ένταση στον Ρέντη - Σκόραρε ο Λάζαρος

Δεν έμεινε αρκετός καιρός. Ακριβώς δύο εβδομάδες απομένουν από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα play off κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το ιδανικότερο σενάριο για τους «ερυθρόλευκους» θα ήταν να έδιναν κάποιο φιλικό, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό…

Οπότε, η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα περιλαμβάνει από τώρα και στο εξής «εσωτερικά φιλικά». Οικογενειακά διπλά δηλαδή! Δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά άλλωστε.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (23/5) οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς είδαν τον προπονητή να τους κάνει το… χατίρι και να τους βάζει για δεύτερη φορά από τότε που ξεκίνησαν τις ομαδικές προπονήσεις να παίξουν σε δίτερμα, με τους Βαλμπουενά και Λάζαρο να βρίσκουν δίχτυα, ενώ και οι Μπα – Ραντζέλοβιτς κατάφεραν επίσης να «σημαδέψουν» σωστά.

Το σημαντικό είναι ότι στο υψηλής έντασης δίτερμα, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε διάθεση απ’ όλους και αυτό είναι ένα δείγμα της ανυπομονησίας των παικτών για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Στα play off ο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν για παράδειγμα ότι ο Χριστοδουλόπουλος θα κληθεί να τα παίξει όλα για όλα για να διεκδικήσει την παραμονή του. Επίσης, και ο Φορτούνης θα πρέπει να δώσει τις δικές του «απαντήσεις» στο χορτάρι μετά το περιστατικό στην Τούμπα, το οποίο φυσικά το έχουν αφήσει άπαντες πίσω. Ξεκάθαρα, όμως, ο Μαρτίνς περιμένει τον γνωστό Φορτούνη στα play off.

Κατά τ’ άλλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν τις ανάσες τους την Κυριακή (24/5) και από Δευτέρα (25/5) θα ξαναπιάσουν δουλειά…