«Η Σεντ Ετιέν δεν καλύπτει τον ΠΑΟΚ για Γιαννούλη»

Στο στόχαστρο ακόμα μίας ομάδας από την Γαλλία φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης και αυτή δεν είναι άλλη από τη Σεντ Ετιέν, η οποία ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα δεν μπορεί να καλύψει τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή. 

«Η Σεντ Ετιέν δεν καλύπτει τον ΠΑΟΚ για Γιαννούλη»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί τον πιο περιζήτητο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ με τον όνομά του να... εμπλέκεται σχεδόν καθημερινά σε ξένα δημοσιεύματα. Ο Έλληνας μπακ φέρεται να απασχολεί αρκετές ομάδες του εξωτερικού, με τις Αταλάντα και Νάπολι να φέρονται να είναι δυο εξ αυτών, ενώ δημοσιεύματα μιλούν και για ενδιαφέρον της Μονακό, της Ρεν και της Σεντ Ετιέν από την Γαλλία.

Η Σεντ Ετιέν σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία είναι η ομάδα που έχει δείξει να θέλει περισσότερο τον Γιαννούλη. Ωστόσο στο δημοσίευμα του «areanapoli.it» ξεκαθαρίζεται πως αν και η γαλλική ομάδα είναι πρόθυμη να καταθέσει επίσημη πρόταση τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση τον ΠΑΟΚ και τη πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά: «Μετά τις επαφές του εκπροσώπου του με τη Νάπολι, υπάρχουν συζητήσεις και με την Σεντ Ετιέν, η οποία δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Στην πραγματικότητα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ζητά τουλάχιστον οχτώ εκατομμύρια ευρώ, αν και η ρήτρα του ανέρχεται στα δέκα.

Από την πλευρά της, η Σεντ Ετιέν υπολογίζει να επενδύσει γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ που είναι στην πραγματικότητα πολύ λίγα χρήματα. Στην παρούσα φάση είναι πολύ νωρίς για να μάθουμε που θα βρεθεί ο Γιαννούλης στο τέλος της σεζόν».