Δεν συζητάει καμία πρόταση έως και την Γουλβς

Όσες προτάσεις κι αν έρθουν στον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να φύγει κανείς πριν από την  Γουλβς, ακόμα κι αν η προσφορά είναι εξαιρετικά συμφέρουσα!

Δεν συζητάει καμία πρόταση έως και την Γουλβς

Η απόφαση είναι ειλημμένη... Κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να φύγει μέχρι το παιχνίδι με την Γουλβς. Αν οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείσουν τους «λύκους», τότε το ίδιο θα ισχύσει και για τον αγώνα στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Από τη διοίκηση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, παρά τα όσα ακούγονται για «βροχή» προτάσεων μέσα στο καλοκαίρι. Προφανώς και θα χτυπήσουν αρκετές ομάδες την πόρτα του Ολυμπιακού, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι», ακόμα κι αν μία πρόταση είναι εξαιρετικά συμφέρουσα, θα κοιτάξουν μέχρι να τελειώσει και τυπικά η φετινή σεζόν σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι των αγωνιστικών υποχρεώσεων, να μην χάσουν ούτε έναν βασικό τους ποδοσφαιριστή.

Αυτό σημαίνει ότι στο λιμάνι θα εξετάσουν σοβαρά τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ, αφού πρώτα ολοκληρωθεί το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού. Και πάλι όμως, δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα πουν «ναι» σε όλες τις προτάσεις που θα τους έρθουν ή ότι θα πουλήσουν κάποιον παίκτη.

Το ότι θα «πολιορκηθούν» αρκετές βασικές μονάδες, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αποφύγει. Ωστόσο, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.