Super League 1: Καμία αλλαγή προγράμματος στα πλέι οφ

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στον Ολυμπιακό περί αλλαγής του προγράμματος των πλέι οφ για να αποφευχθούν τα πολλά «πηγαινέλα».

Super League 1: Καμία αλλαγή προγράμματος στα πλέι οφ

Επειδή τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο που ήθελε να γίνεται αλλαγή προγράμματος στα πλέι οφ και για παράδειγμα ο ΟΦΗ να μένει σερί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει διαδοχικά τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (με σκοπό να αποφύγει τα «πηγαινέλα» με αεροπλάνα για λόγους ασφαλείας εξαιτίας του κορονοϊού), θα πρέπει να τονίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει καμία απολύτως βάση.

Ναι μεν ο ΟΦΗ θα μπορούσε να το κάνει αυτό, να βρει δηλαδή ένα προπονητικό κέντρο για μία εβδομάδα στην Αθήνα και να παίξει σε διάστημα 7 ημερών με τις τρεις ομάδες τού πρώην ΠΟΚ, όμως δεν μπορεί να γίνει παραδείγματος χάρη κάτι παρόμοιο με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Όταν ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για ένα ντέρμπι στην Τούμπα, τότε επιστρατεύεται το μισό αστυνομικό σώμα! Κι αν παραβλέψουμε τα της αστυνομίας και τα μέτρα ασφαλείας, το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: σε ποιες εγκαταστάσεις θα πηγαίνουν για προπόνηση οι παίκτες του Ολυμπιακού και ειδικά όταν πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει ολόκληρη επίθεση σε παιδάκια της «ερυθρόλευκης» σχολής;

Δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα, όπως θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάζουν. Ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως θα πηγαινοέρχεται στη Θεσσαλονίκη με τσάρτερ και όχι με της γραμμής, έτσι ώστε η αποστολή να είναι πλήρως προστατευμένη. Το ίδιο θα ισχύσει και με το ταξίδι στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οπότε δεν στέκει καμία αλλαγή προγράμματος των πλέι οφ...