Βέρντε: «Αν δεν υπάρχει πάθος, δεν μπορεί να υπάρξει ποδόσφαιρο»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ντανιέλε Βέρντε μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων τόνισε πως στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να υπάρχει και πάθος. 

Βέρντε: «Αν δεν υπάρχει πάθος, δεν μπορεί να υπάρξει ποδόσφαιρο»

Συνέντευξη στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο «SportChannel» παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε. Μεγάλο μέρος τη συνέντευξης του Ιταλού ποδοσφαιριστή, αναφέρεται στην Αβελίνο στην οποία αγωνίστηκε κατά το παρελθόν:

«Θυμάμαι την σωτηρία που καταφέραμε με την Αβελίνο. Αυτή ήταν η καλύτερή μου ανάμνηση. Λόγω μιας γαστρεντερίτιδας έμεινα εκτός για τέσσερις ημέρες πριν από ένα ντέρμπι, αλλά ο μίστερ Νοβελίνο ήθελε να παίξω με… όποιο κόστος. Έχασα τρία κιλά. Όμως, πίστευε τόσο πολύ σε εμένα.

Με έβαλε να παίξω τελικά για ένα ολόκληρο παιχνίδι και παραδόξως τα πήγα πολύ καλά. Η Αβελίνο θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Δεν αξίζει να είναι στην Γ’ ή στην Β’ Εθνική», τόνισε ο Βέρντε.

Αναφορικά με το πως αντιλαμβάνεται εν γένει το ποδόσφαιρο, τόνισε: «Για εμένα εάν δεν υπάρχει πάθος, δεν μπορεί να υπάρξει ποδόσφαιρο. Παίζω για τους οπαδούς. Και αυτά που άκουσα στην Αβελίνο, τα άκουσα σε μερικά μέρη ακόμα. Μου έδωσαν μια μεγάλη αγκαλιά από την πρώτη μέρα. Ακόμα και όταν έπαιζα λίγο, χάρις αυτούς έπαιζα στο… φουλ».

Σχετικά με το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει τόνισε: «Ήταν ένα ντέρμπι κόντρα στην Μπενεβέντο. Ο Νοβελίνο ήταν καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν σαν πατέρας μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας