Παναθηναϊκός: Ο Χατζηγιοβάνης στόχος της Ναντ, γράφουν οι Γάλλοι

Νέα σενάρια στο εξωτερικό για το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Αυτή τη φορά οι Γάλλοι βάζουν στο... παιχνίδι για τον άσο του Παναθηναϊκού και τη Ναντ!

Παναθηναϊκός: Ο Χατζηγιοβάνης στόχος της Ναντ, γράφουν οι Γάλλοι

Νέα σενάρια στο εξωτερικό για το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Αυτή τη φορά οι Γάλλοι βάζουν στο... παιχνίδι και τη Ναντ που κινείται για την απόκτηση του άσου του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος δημοσιογράφος Αλί Πρεβόστ, ο οποίος γράφει για το Footmercato, αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον της Ναντ για τον 22χρονο ακραίο επιθετικό του «τριφυλλιού».

«Ο Έλληνας του Παναθηναϊκού Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι στόχος της Ναντ. Ένας πολύπλευρος εξτρέμ. Με την ομάδα του έχει πετύχει εφτά γκολ τη φετινή σεζόν. Αν πραγματοποιηθεί, καλή τύχη στους εκφωνητές της Ligue 1», αναφέρει ο Αλί Πρεβόστ στο twitter.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως πριν από έναν μήνα για τον ακραίο επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος μέσα στη σεζόν ανανέωσε με την ΠΑΕ για ακόμη τρία χρόνια, είχε γραφτεί στη Γερμανία πως τον κοιτάζει η Στουτγάρδη για το καλοκαίρι.

Βέβαια, όπως ανέφεραν τότε οι Γερμανοί, ο Χατζηγιοβάνης δεν αποτελεί πρώτη επιλογή της Στουτγάρδης για την ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας.

Ο Αντονί Μουσάμπα ήταν σύμφωνα με το echo24.de η πρώτη επιλογή των Γερμανών, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη η συγκεκριμένη μεταγραφή, γιατί τον εν λόγω παίκτη θέλουν ακόμα οι Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ και Βαλένθια.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως η Στουτγάρδη δεν... παίζει μόνη της για τον Ολλανδό ακραίο επιθετικό. Για αυτό άλλωστε στη Στουτγάρδη έχουν κι άλλες επιλογές στο μυαλό τους, σαφώς πιο προσιτές, για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης.

Μία από αυτές είναι ο άσος του Παναθηναϊκού Τάσος Χατζηγιοβάνης, τον οποίο παρουσιάζουν στη Γερμανία ως την κύρια εναλλακτική της Στουτγάρδης αν δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Μουσάμπα!

Για την ώρα όλα βέβαια είναι σενάρια και τίποτα παραπάνω.