ΟΦΗ: Ένας χρόνος από το σωτήριο γκολ του Ναμπί στο μπαράζ με τον Πλατανιά (vid)

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το συγκλονιστικό μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ», που έκρινε και την παραμονή της ομάδας του Ηρακλείου στη μεγάλη κατηγορία, με το τέρμα του Ναμπί ακριβώς με τη λήξη του αγώνα.

ΟΦΗ: Ένας χρόνος από το σωτήριο γκολ του Ναμπί στο μπαράζ με τον Πλατανιά (vid)

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το συγκλονιστικό ματς του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ», που έκρινε και την παραμονή της ομάδας του Ηρακλείου στη μεγάλη κατηγορία, με το τέρμα του Ναμπί ακριβώς με τη λήξη του αγώνα.

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται ξανά αυτές τις μέρες για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, αλλά εάν ο Ναμπί δεν είχε σκοράρει ακριβώς έναν χρόνο πριν στο μπαράζ με τον Πλατανιά, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο για την ομάδα του Ηρακλείου.

Ήταν 22 Μαΐου όταν ο ΟΦΗ φιλοξενούσε τον Πλατανιά στον επαναληπτικό του 0-0 στο «Γεντί Κουλέ» και ήθελε μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Νέιρα με πέναλτι έκανε το 1-0, αλλά ο Πλατανιάς ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Τσαμούρη λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ήταν στην επίθεση συνεχώς και ο Γιακουμάκης καταφέρνει να βάλει και πάλι μπροστά την ομάδα του με προβολή, ωστόσο βγάζει τη φανέλα του και δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον ΟΦΗ με παίκτη λιγότερο.

Ο Πλατανιάς «παγώνει» το «Γεντί Κουλέ» στο 91' με τον Παπανικολάου (2-2), αλλά εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα για τον ΟΦΗ, ο Ναμπί με μαγική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-2 και κρατώντας την ομάδα του Ηρακλείου στη μεγάλη κατηγορία.

«Ένας χρόνος από τη μέρα που αγχωθήκαμε, δακρύσαμε, αγκαλιαστήκαμε, πανηγυρίσαμε, γίναμε ΕΝΑ και εν τέλει δικαιωθήκαμε, όλοι όσοι πιστέψαμε σε αυτό το υπέροχο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ!

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας...

Δείτε το βίντεο, θυμηθείτε τις μοναδικές στιγμές και γράψτε σε σχόλιο πώς ζήσατε εσείς αυτή τη μοναδική στιγμή! Όταν ο Αντίλ Ναμπί σκόραρε σε "νεκρό" χρόνο και...» αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ.