ΟΦΗ: Έκχυση ο Κοροβέσης, χειρουργείο ο Δερμιτζάκης

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις προπονήσεις δίχως τους τραυματίες Νίκο Κοροβέση και Γιάννη Δερμιτζάκη. 

ΟΦΗ: Έκχυση ο Κοροβέσης, χειρουργείο ο Δερμιτζάκης

Με δύο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΟΦΗ καθώς οι Νίκος Κοροβέσης και Γιάννης Δερμιτζάκης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα του Κοροβέση δεν είναι τόσο σοβαρό, ωστόσο τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις, αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε σήμερα (21/5) το μεσημέρι από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, να προχωρήσουν άμεσα στην έκχυση, έτσι ώστε να είναι παρών στους αγώνες των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1.

Από κει και πέρα σε ότι έχει να κάνει με τον Γιάννη Δερμιτζάκη, ο νεαρός πορτιέρε αντιμετώπιζε εδώ και αρκετές μέρες ένα πρόβλημα στο γόνατο απλώς προσπαθούσε να το ξεπεράσει χωρίς επέμβαση. Μετά το διάστημα της καραντίνας όμως, στις προπονήσεις ο ίδιος ένιωθε τον πόνο και σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά με τους γιατρούς Κουβίδη και Δεσποτάκη αποφασίστηκε ο ποδοσφαιριστής να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να προχωρήσει σε επέμβαση. Ο ίδιος μπήκε εκτάκτως λοιπόν το απόγευμα στο χειρουργείο, ώστε εν συνεχεία να μπει σε στάδιο αποκατάστασης.

Στην ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρονται τα εξής:

«Ο Νίκος Κοροβέσης υποβλήθηκε εκτάκτως το απόγευμα της Πέμπτης (21/5) σε τοπική έκχυση στους οπίσθιους μηριαίους, λόγω ενός παλαιότερου προβλήματος τραυματισμού και θα μείνει εκτός προπονήσεων το λιγότερο ως το τέλος της εβδομάδας.

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης υποβλήθηκε, επίσης εκτάκτως, σε αρθροσκοπική αποκατάσταση κάκωσης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης με την επιστροφή του στις προπονήσεις να υπολογίζεται το λιγότερο σε 4-6 εβδομάδες».