Εσιέν: «Δεν έπαιζα στον Παναθηναϊκό επειδή είχε οικονομικά προβλήματα»

Για την θητεία του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μίκαελ Εσιέν με τον Γκανέζο να τονίζει πως δεν αγωνιζόταν στους «πράσινους» λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο σύλλογος. 

Εσιέν: «Δεν έπαιζα στον Παναθηναϊκό επειδή είχε οικονομικά προβλήματα»

Το πέρασμα του Μίκαελ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό, μόνο πετυχημένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Γκανέζος που μετακόμισε με πολλές φιλοδοξίες στους «πράσινους» ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, ωστόσο ο ίδιος σε δηλώσεις του αποκάλυψε ακόμα έναν λόγο που δεν έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Εσιέν μίλησε για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε πως ο Αντρέα Στραματσόνι του εξήγησε πως δεν παίζει εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που είχε τότε ο σύλλογος.

«Στην αρχή όταν ήμουν στο Μιλάνο μου άρεσε πολύ να βρίσκομαι εκεί, να δουλεύω για τη Μίλαν. Και μετά μετακόμισα στον Παναθηναϊκό, όπου είχαν εξαιρετικούς υποστηρικτές. Θυμάμαι ακόμη ότι έφτασα στο αεροδρόμιο στις 2 το πρωί και υπήρχαν οπαδοί», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Με τον Στραματσόνι έπαιξα μόνο 2-3 παιχνίδια, δεν ξέρω γιατί. Εκείνη την εποχή εγώ και παίκτες από την Ισπανία, δεν ξέρουμε γιατί, αλλά παίζαμε σπάνια. Το χάος στην ομάδα ήταν μεγάλο. Έγραφαν οι εφημερίδες ότι ο Εσιέν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια. Τα μέσα έγραφαν ότι εγώ έχω πρόβλημα με τον προπονητή. Ωστόσο εκείνος μου εξήγησε την αλήθεια. Μου είπε ότι ο σύλλογος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιζα. Δεν ήταν απόφαση του Στραματσόνι».