Έχουν σηκώσει τα χέρια με Οφόε!

Οι Άγγλοι γράφουν ότι η Λιντς είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Βέλγου, αλλά αυτή τη στιγμή ο μάνατζέρ του δεν έχει απολύτως τίποτα στα χέρια του.

Έχουν σηκώσει τα χέρια με Οφόε!

Πώς αλλάζουν τα πράγματα μέσα σε έναν χρόνο. Πέρσι τέτοια εποχή ήταν ο MVP του πολωνικού πρωταθλήματος. Όταν ανέλαβε ο Μπέσνικ Χάσι τον Ολυμπιακό, ένα από τα πρώτα ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν αυτό του Οτζίτζα Οφόε.

Ο Βέλγος είχε σηκώσει μπαϊράκι στην Λέγκια, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να φύγει, οι Πολωνοί τον περίμεναν στην προετοιμασία και εκείνος έβρισκε ένα σωρό δικαιολογίες για να μην εμφανιστεί στις προπονήσεις της ομάδας της Βαρσοβίας.

Ξαφνικά από εκεί που φαινόταν να είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, μπήκε στο αεροπλάνο για το Κράσνονταρ για να υπογράψει με την ρωσική ομάδα. Η υπόθεσή του όμως δεν έληξε θετικά.

Κι αυτό, γιατί οι Ρώσοι άλλα του είχαν υποσχεθεί και άλλα του έδωσαν σε χαρτιά να υπογράψει. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Οφόε έφυγε από το Κράσνονταρ και επικοινώνησε με τον Μπέσνικ Χάσι. Τότε έκανε το ταξίδι – αστραπή ο Βρέντζος στην Βαρσοβία για να κλείσει τον παίκτη και ο Οτζίτζα έπιασε δουλειά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Γκενκ στα μέσα Ιουλίου.

Έναν χρόνο μετά ο Οφόε κατάφερε να κάνει σούπερ εμφανίσεις στα προκριματικά του Champions League, να αφήσει πολλές υποσχέσεις στον α’ γύρο, να υπονομεύει τον Λεμονή, να υπονομεύει και τον Γκαρθία, να χάσει πολλά ματς λόγω τραυματισμού, να πάρει πολλά κιλά, να εμφανίζεται αδιάφορος σε αρκετά παιχνίδια μέσα στο 2018 και τώρα να ψάχνει ομάδα και να μην βρίσκει!

Λογικό και αναμενόμενο με τέτοιον β’ γύρο που έκανε με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν είχε την περσινή «λάμψη» που πήρε την Λέγκια από το χέρι και την ανέβασε στην κορυφή του πολωνικού πρωταθλήματος.

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η Λιντς είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ξέρετε πόσες φορές έχουμε ακούσει τη συγκεκριμένη ιστορία; Εδώ και 20 μέρες παίζεται το ίδιο έργο, αλλά καμία Λιντς δεν έχει εμφανιστεί.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αρχικά τον ήθελε δανεικό, όμως, ούτε καν πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη δεν έφτασε.

Το φοβερό είναι ότι έχουν περάσει 50 μέρες από τότε που του είπε ο Ολυμπιακός να βρει ομάδα και ο Οφόε δεν έχει τίποτα στα χέρια του.

Ψιθυρίζεται ότι πλέον δεν θα τον άφηνε αδιάφορο ακόμη και πρόταση από πρωταθλήματα τύπου Κατάρ, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Κίνας. Άλλωστε, έχει άκρες ο μάνατζέρ του στις συγκεκριμένες χώρες.

Πλέον, με τη νοοτροπία που είχε στον 2ο γύρο της σεζόν, ο Οφόε φάνηκε να έχει περισσότερο το μυαλό του στο πώς θα εξασφαλίσει τα λεφτά του παρά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Κατά συνέπεια, έχουν φτάσει σε σημείο στον Ολυμπιακό να έχουν σηκώσει ψηλά τα χέρια, αναμένοντας τις επόμενες μέρες να εμφανιστεί η Λιντς ή η οποιαδήποτε Λιντς και να καταθέσει επίσημη πρόταση. Ας μην είναι 3 εκατομμύρια ευρώ. Ας είναι λιγότερο…

Τουλάχιστον να φανεί ότι υπάρχει μία κινητικότητα γύρω από τον Βέλγο…