Αναβολή στις εφέσεις Ολυμπιακού - Καραπαπά

Στις 17 Ιουνίου θα εκδικαστούν οι εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Κώστα Καραπαπά καθώς σήμερα (20/5) αυτές πήραν νέα αναβολή στην Επιτροπή Εφέσεων. 

Αναβολή στις εφέσεις Ολυμπιακού - Καραπαπά

Νέα αναβολή πήραν οι εφέσεις του Κώστα Καραπαπά και του Ολυμπιακού, στην Επιτροπή Εφέσεων και θα εκδικαστούν στις 17 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στις 17 Ιουνίου θα εκδικαστεί η έφεση του Κώστα Καραπαπά για το πρόστιμο για τις δηλώσεις μετά τον αγώνα στην Ξάνθη και του Ολυμπιακού για το πρόστιμο με τον... μασκοφόρο στο παιχνίδι με την ακριτική ομάδα, στον β’ γύρο στο Καραϊσκάκη. Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις δηλώσεις που είχε κάνει.

Από την μεριά της η ομάδα του Πειραιά είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 30.000 ευρώ για τον αγώνα του β’ γύρου με την ακριτική ομάδα και την είσοδο ενός... μασκοφόρου πριν από τη σέντρα, στον αγωνιστικό χώρο, όπου πέταξε ψεύτικα ρούβλια στους παίκτες της Ξάνθης την ώρα που αυτοί έκαναν προθέρμανση.

Όπως ειπώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων, ο νομικός του Ολυμπιακού Ιωάννης Χατζησαββάογλου ήταν εκτάκτως, στον Πύργο για μια άλλη υπόθεση. Ήταν η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής μετά την καραντίνα λόγω κορονοϊού, με τις υποθέσεις να δικάζονται με διαφορά 10 λεπτών και μάξιμουμ 10 άτομα στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου που συνεδρίασε η Επιτροπή.