«Βασικός στόχος της Χόνβεντ για τον πάγκο ο Ένινγκ»

Στην κορυφή της λίστας της Χόνβεντ για την τεχνική ηγεσία βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύμα από την Ουγγαρία ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ.

«Βασικός στόχος της Χόνβεντ για τον πάγκο ο Ένινγκ»

«Σειρήνες» από Ουγγαρία... μεριά για τον τεχνικό του Άρη Μίχαελ Ένινγκ σύμφωνα με δημοσιεύμα. Συγκεκριμένα, ουγγρική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στο στόχαστρο της Χόνβεντ.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Γερμανός κόουτς του Άρη φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Χόνβεντ για την τεχνική ηγεσία, την ώρα που είχε προηγηθεί το ενδιαφέρον ομάδων της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος για τον Μίχαελ Ένινγκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «csakfoci.gu», ο τεχνικός των «κίτρινων» είναι ο βασικός στόχος για την ομάδα της Χόνβεντ και αυτό διότι όπως σημειώνουν, ο εν λόγω σύλλογος είναι υπέρ της γερμανικής φιλοσοφίας ποδοσφαίρου. Μάλιστα όπως παράλληλα συμπληρώνουν, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση για το επίπεδο δουλειάς που κάνει στις ομάδες ο Μίχαελ Ένινγκ, καθώς είχε δουλέψει προ τετραετίας στην Βάσας.