Αστέρας Τρίπολης: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (pic)

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε σήμερα Τετάρτη (20/5) ο Αστέρας Τρίπολης. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». 

Αστέρας Τρίπολης: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (pic)

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε σήμερα Τετάρτη (20/5) ο Αστέρας Τρίπολης.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Αρκάδες στήριξαν από την πλευρά τους την καμπάνια "Ζήσε Αθλητικά" του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό "Tο Χαμόγελο του Παιδιού" και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης "Η Ευαγγελίστρια".

Η αιμοδοσία στο γήπεδο του Αστέρα ήταν φυσικά ανοιχτή και για το κοινό από τις 9 το πρωί έως τις 13.00.

«Για όλους εμάς που υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο, είναι αυτονόητη η προσπάθεια προσφοράς στον συνάνθρωπό μας και την κοινωνία.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μας αφορά όλους.

Είμαστε όλοι εκεί, χαρίζοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας, στην ουσία όμως χαρίζοντας πολλά περισσότερα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη» ήταν τα λόγια του πρόεδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.