Νέος πονοκέφαλος για Άρη, η FIFA δικαίωσε τον Ίμπε

Μετά τους Σιστόν, Πορτίγια, Ούμπιντες ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη δικαιώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA. Ποιο είναι το ποσό που πρέπει να πληρώσουν οι «κίτρινοι» στον Τζον Ίμπε.

Νέος πονοκέφαλος για Άρη, η FIFA δικαίωσε τον Ίμπε

Μετά τους Σιστόν, Πορτίγια, Ούμπιντες ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη δικαιώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε πως η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να πληρώσει τον Τζον Ίμπε. Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA, δικαίωσε τον πρώην άσο της ομάδας του Άρη, ο οποίος είχε κάνει προσφυγή για 198.000 ευρώ. Χρήματα που του οφείλονται προ επταετίας!

Ο Νιγηριανός Τζον Ίμπε είχε ένα σύντομο και αποτυχημένο πέρασμα από τον Άρη τη σεζόν 2012-13 και δικαιώθηκε για ένα ποσό που αγγίζει τις 198.000 ευρώ!

Υπενθυμίζεται ότι ο Ίμπε αγωνίστηκε σε οκτώ ματς πρωταθλήματος και σε ένα για το Κύπελλο, πριν ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον Άρη. Μάλιστα μετά τον Άρη, πήγε στη Ρουμανία για σύντομο χρονικό διάστημα και έκτοτε... χάθηκαν τα ίχνη του.

Η απόφαση της πειθαρχικής της FIFA, σύμφωνα με το σκεπτικό, βασίστηκε στην ίδια αιτιολογία όπως και με τους τρεις προηγούμενους (Σιστόν, Πορτίγια, Ούμπιντες).

Ότι δηλαδή η νέα ΠΑΕ Άρης που συστάθηκε το 2016 αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης που είναι σε εκκαθάριση αφού χρησιμοποιεί το ίδιο γήπεδο, τα ίδια χρώματα και έχει την ίδια ημερομηνία ίδρυσης.

Ο Άρης που ήταν ενήμερος για την προσφυγή του Ίμπε και είχε ζητήσει για αυτό το λόγο και το σκεπτικό έχει προθεσμία 21 ημερών, να προσβάλει την απόφαση στο CAS, κάτι που θα κάνει, ευελπιστώντας να την καταρρίψει.