Ετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το «Γ. Καραϊσκάκης» με χιλιάδες αντισηπτικά (pic)

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στο «Γ. Καραϊσκάκης» τοποθετούνται χιλιάδες αντισηπτικά.

Ετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το «Γ. Καραϊσκάκης» με χιλιάδες αντισηπτικά (pic)

Η Super League αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και αναμένεται η έγκριση της Κυβέρνησης για να οριστικοποιηθεί η σέντρα. Πλέον άπαντες μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και ετοιμάζονται για να γίνει αυτό με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

SuperLeague: Να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα στις 6-7 Ιουνίου

Αυτό συμβαίνει και στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά να προετοιμάζονται πυρετωδώς προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη των αγώνων.

Όλο αυτό το διάστημα που δεν υπήρχε αγωνιστική δράση στο φαληρικό γήπεδο γίνονταν κάθε εβδομάδα απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους. Υπήρχε και προσωπικό που εργαζόταν στο Καραϊσκάκη και για την ασφάλεια του γίνονταν κάθε εβδομάδα απολυμάνσεις.

Οι Πειραιώτες παρέλαβαν σήμερα (19/5) χιλιάδες φιάλες με αντισηπτικό ζελέ (απολυμαντικό) χεριών. Τα αντισηπτικά τοποθετούνται σε όλους τους χώρους του γηπέδου πάνω σε βάσεις τοίχου που κατασκεύασαν σιδηρουργοί. Επίσης έχουν τοποθετηθεί και ειδικές σημάνσεις του ΕΟΔΥ με οδηγίες σε όλους τους χώρους του φαληρικού γηπέδου.