Η Εσπεράνς για Μεριά και οι αντιδράσεις των οπαδών

Τα ρεπορτάζ στην Τυνησία θέλουν την Εσπεράνς να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιασίν Μεριά.

Η Εσπεράνς για Μεριά και οι αντιδράσεις των οπαδών

Ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που θα μας απασχολήσει είναι ο Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος στόπερ έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Κασίμπασα και θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι.

Θέση στον Ολυμπιακό δεν θα βρει ο Μεριά με τους Πειραιώτες να έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να δοθεί δανεικός ή να πωληθεί. Η Κασίμπασα είναι ικανοποιημένη από τον ποδοσφαιριστή και θα ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της, αλλά δεν φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο.

Στην Τυνησία υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιασίν Μεριά να έχει μπει στο… στόχαστρο της Εσπεράνς. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του ποδοσφαιριστή οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Η είδηση πως η Εσπεράνς είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γιασίν Μεριά προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Μία μεγάλη μερίδα οπαδών έχει αντιδράσει και δεν θέλει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι η Εσπεράνς είχε ασχοληθεί ξανά με τον στόπερ του Ολυμπιακού, αλλά είχε απορρίψει την πρόταση της.