Έχει «γυαλίσει» ο Γκιγιέρμε, αλλά θέλει να τον «δέσει» ο Ολυμπιακός

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Ολυμπιακού να «δέσει» τον Γκιγιέρμε, όμως και έντονη η φημολογία ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Έχει «γυαλίσει» ο Γκιγιέρμε, αλλά θέλει να τον «δέσει» ο Ολυμπιακός

Το lockdown εκτός από το ότι διέκοψε την αγωνιστική δραστηριότητα πήγε πίσω κι άλλα θέματα. Αυτό φυσικά αφορά στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ήταν έτοιμοι να ανανεώσουν. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γκιγιέρμε, ο οποίος έχει αποδειχτεί πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό.

Πριν την κρίση που προκάλεσε η πανδημία ήταν δεδομένο πως ο Βραζιλιάνος θα έκανε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Υπήρχε αυτή η διάθεση από την ομάδα του Πειραιά που είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τον 29χρονο ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Γκιγιέρμε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, αλλά στον Ολυμπιακό θέλουν να τον δέσουν με νέο μεγαλύτερο και κάνοντας του αναπροσαρμογή των αποδοχών του. Θετικός ήταν και ο 29χρονος χαφ, αλλά όλη αυτή η ιστορία με τον κορονοϊό έβαλε στο… ψυγείο και το θέμα του Βραζιλιάνου άσου.

Από εδώ και πέρα όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους και φυσικά το ίδιο ισχύει και για το ζήτημα του Γκιγιέρμε. Καλή διάθεση υπάρχει τόσο από τον Βραζιλιάνο όσο και από τον Ολυμπιακό. Για τον Γκιγιέρμε έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ομάδες από την πατρίδα του τον έχουν στα υπόψη αλλά δεν μοιάζει να είναι προτεραιότητα του η επιστροφή στη Βραζιλία.

Φυσικά η κρίσης της πανδημίας άλλαξε και τα οικονομικά δεδομένα σε όλα τα επίπεδα. Πάντως και οι δύο πλευρές έχουν τη διάθεση να κάνουν ένα νέο συμβόλαιο προκειμένου και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και μάλιστα με καλύτερους όρους. Είναι θετικό ότι και ο Γκιγιέρμε είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό και με τον ρόλο που έχει στην ομάδα.

Πάντως για τον Βραζιλιάνο λέγεται ότι είναι πολύ πιθανό να έρθει πρόταση και μάλιστα αρκετά καλή. Προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα, όμως, τίποτα δεν αποκλείεται σε ένα καλοκαίρι ανατροπών.