«Παραμένει στη λίστα της Νάπολι ο Γιαννούλης»

Δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο πως ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ παραμένει στο στόχαστρο της Νάπολι για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

«Παραμένει στη λίστα της Νάπολι ο Γιαννούλης»

Σε αναζήτηση ακραίου οπισθοφύλακα ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Φαουζί Γκουλάμ βρίσκεται η Νάπολι και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένα όνομα που βρίσκεται στη λίστα της ιταλικής ομάδας, είναι αυτό του Δημήτρη Γιαννούλη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της «RAI Sport», Τσίρο Βενεράτο σε σημερινό του ρεπορτάζ, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ παραμένει στο στόχαστρο των «παρτενοπέι», όντας ο τρίτος Έλληνας μπακ που... τσεκάρει η Νάπολι ύστερα από τους Λεονάρντο Κούτρη και Κώστα Τσιμίκα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ: «Μετά τον Τσιμίκα και τον Κούτρη, ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ως ένα από τα υποψήφια ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της Νάπολι από τον Ιανουάριο, μαζί με αυτά των συμπατριωτών του. Το όνομα του νεαρού μπακ παραμένει στην λίστα των "μπλε".

Το πρώτο όνομα στη λίστα εξακολουθεί να είναι αυτό του Έμερσον Παλμιέρι, αλλά υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός αφού η Γιουβέντους και η Ίντερ τον θέλουν δεδομένου ότι μοιάζει δύσκολη η συμφωνία με την Μπρέσια για τον Τονάλι. Ο Γιαννούλης δεν βρίσκεται μόνο στη λίστα των Ναπολιτάνων αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από Αταλάντα, Ίντερ και Φιορεντίνα».